Senzori de radio de paza

Senzori de radio de paza

Senzori de securitate fara fir necesare pentru a detecta accesul neautorizat la obiectul dat si de a incerca sa comita astfel de strapungeri. În plus, ele ajuta la identificarea situaţiilor potenţial periculoase.
Senzori de radio in caz de incendiu

Senzori de radio in caz de incendiu

Detector de fum fara fir precum şi omologii lor prin cablu, sunt proiectate pentru a detecta fumul de la faţa locului. Atunci când senzorul a declanşat un semnal de alarmă este transmis prin aer,si activeaza simultan alarma Sonora in sirena.Butonul radio de alarma

Butonul radio de alarma

Sistem de alarmă - mijloacele tehnice pentru alarme care emite automat sau manual atunci cind exista un pericol sau un jaf la instalaţia în timpul funcţionării sale.
Receptoare pentru senzor de radio

Receptoare pentru senzor de radio

Radio receptoarele Elmes CH4HR, CH8HR sunt proiectate pentru controlul sistemelor de alarma de la distanta si controlul accesului.
Echipamentele optionale

Echipamentele optionale

În această secţiune veţi găsi tipuri de echipamente şi accesorii care vă vor ajuta în fiecare caz pentru a lua decizia corectă în alegerea unei scheme de încredere de semnalizareSistemul de control de tip rolete si porti electrice.

Sistemul de control de tip rolete si porti electrice.

Acest echipament este destinat pentru radio obloane de la distanţă ferestrei de control, porti electrice şi alte reversibile electrice până la 200m, în funcţie de modelul stabilit.